Wat neem ik mee kwa Kleding

De verzorgings producten hebben jullie al kunnen lezen net als de spullen die ik mee neem voor de tent. Maar wat neem ik mee kwa kleding? Zelf vind ik dit heel lastig inschatten want wat doet het weer? Hebben we alleen maar mooi weer of hebben we veel regen? 

Dit vind ik één van de lastigste dingen om uit te zoeken. Het weer is zo onvoorspelbaar wat moet ik dan eigenlijk meenemen. Ik ga er vanuit dat we over het algemeen gewoon mooi weer hebben en hier pak ik dan ook het grootste deel voor in. De volgende dingen neem ik mee:

 • Drie kwart leggings
 • Hemdjes zowel korte als lange
 • Tuniekjes
 • Korte broek
 • Tshirt
 • Blousje al kan deze ook in de categorie hier onder
 • Witte lange broek met scheuren

Voor de mindere dagen neem ik nog extra mee:

 • Lange broek
 • Trui

Voor de avonden als het iets kouder is neem ik mee:

 • Trainingsbroek
 • Vest

Kwa schoenen

 • Mijn standaard nike’s
 • Slippers
 • Sandalen

Natuurlijk neem ik ook nog zwemkleding mee en ondergoed sokken etc maar dat is logisch.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat dit niet zo’n hele spannende lijst is. Wie weet maak ik in mijn vakantie wel een aantal leuke outfit foto’s hiervan zodat ik deze na mijn vakantie met jullie kan delen. 

Liefs,
Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *