Wat neem ik mee kwa verzorging

In mijn vorige artikel hebben jullie kunnen lezen wat ik meeneem voor de tent. Vandaag is het tijd om te zien wat ik meeneem wat betreft mijn verzorgings producten want als je op vakantie gaat neem je altijd verzorgings producten mee. Maar wat neem ik eigenlijk mee op vakantie.

Ik neem eigenlijk best veel mee voor mijn gevoel. Maar toch probeer ik wel zo min mogelijk mee te nemen.Ik neem weinig full size producten mee. Dit omdat dit gewoon veel ruimte in neemt. Ik heb bijvoorbeeld bij de dm lege reis potjes gekocht om een aantal producten in te doen zoals:

 • body lotion
 • shampoo
 • conditioner

Ook heb ik nog 3 kleine potjes er bij. Wat ik hier precies in wil doen weet ik nu nog niet. Ik denk zelf iets van hand crème of iets. Ik schrijf dit artikel namelijk al eventjes van te voren om een beetje vooruit te kunnen werken zodat jullie tijdens mijn vakantie ook gewoon artikelen online hebben staan. 

Maar dat is niet alles wat ik mee neem natuurlijk. Wat neem ik nog meer mee bijvoorbeeld:

 • 2 zakjes haarmasker (testers)
 • Deo
 • Mascara
 • Oogpotlood
 • Lipstick
 • Liquid lipstick
 • Make-up remover doekjes
 • Body butter
 • Anti insekten spray
 • After bite
 • Pleisters
 • Elastiekjes
 • Zonnebrand
 • Aftersun

Ik ben vast nog wel wat vergeten. Maar dit zijn de meeste dingen die ik meeneem op vakantie. Voor mijn gevoel zijn dit de dingen waar ik niet zonder kan op vakantie. 

Wat nemen jullie kwa verzorging nog meer mee? Ben ik iets belangrijks vergeten?

Liefs,

Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *