Wat neem ik meer voor de tent

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook dit jaar gaan wij weer met de tent op vakantie. Voor dit jaar hebben we een nieuwe tent gekocht die wat groter is. Hopelijk kunnen we hier heel wat jaren van genieten, net als van onze vorige tent. Wat neem ik eigenlijk allemaal mee voor in de tent? wat heb ik zoal nodig en gebruik ik?

Bij kamperen ga je eigenlijk helemaal terug naar het begin en moet je eigenlijk aan best veel dingen denken. In het begin moest ik er niks van weten. Maar nu wil ik eigenlijk niks anders meer. Ik vind het heerlijk om met de tent op vakantie te gaan. Wel moet ik van alles meenemen, maar dit vind ik persoonlijk niet zo erg. Veel van de spullen zijn speciaal aangeschaft voor het kamperen en liggen de rest van het jaar gewoon op zolder te wachten tot ik ze weer ga gebruiken. 

Wij zijn met zijn tweeën en nemen de volgende spullen mee in de categorie tent: 

  • luchtbed
  • 2 slaapzakken
  • 2 stoelen
  • tafeltje
  • kamping keukenkastje
  • kooktoestel (1pits)
  • 4 borden
  • 4 messen
  • 4 vorken
  • 4 lepels
  • 4 bekers
  • Spatel
  • Blikopener
  • Bier opener
  • Camping pannen setje
  • Wokpan
  • Waslijn
  • Wasknijpers
  • Wasbak
  • Afwas kwast
  • 4 vaatdoekjes
  • 2 theedoeken
  • 2 handdoeken
  • Schoonmaak doekjes

Dit is eigenlijk alles wat wij meenemen wat we echt nodig hebben in de tent. Natuurlijk kun je nog veel meer dingen meenemen denk bijvoorbeeld aan een koffie zet apparaat een waterkoker etc, Echter vind ik dit zelf niet leuk en drink ik ook geen koffie etc maar mijn idee van kamperen is dan ook om zo min mogelijk luxe mee te nemen. 

Natuurlijk nemen we ook kleding mee en iets om te doen maar hier komen nog artikelen over online. Ik heb ze onderverdeeld in 4 verschillende artikelen anders werden ze wel heel groot en zo kunnen jullie een beetje zien wat ik waarvoor meeneem. Mocht je niet gaan kamperen dan vind je dit misschien ook minder leuk om te lezen. De volgende artikelen gaan over Verzorgings producten of kleding.

Liefs,

Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *