Welke muziek luisterde ik op vakantie?

Iedereen heeft vast wel een playlist voor zijn vakantie, vandaag deel ik onze playlist met jullie. Deze nummers hebben wij veel geluisterd op de camping en onderweg. Want van Kroatische muziek daar versta ik natuurlijk niks van. Zijn jullie benieuwd naar welke nummer ik veel geluisterd heb? of zoek jij nog inspiratie voor je eigen vakantie? 

Mijn favoriete nummer is het nummer van George Ezra – Shotgun. Dit nummer heb ik plat gedraaid in de auto als ik kon. Dit nummer sloeg eigenlijk wel een beetje op mij aangezien ik ook altijd er naast zat tijdens het rijden. 

maar nu deel ik alle andere nummers met jullie. 

Sterrenstof – Jeugd van Tegenwoordig
Liefde in de lucht – Kraantje pappie ft joshua Nolet
Leef – Andre Hazes jr
4x Duurder – SBMG, DJ Stijco ft Lil Kleine
Hey Meisje – Esko, Josylvio en Hansie
Miljonair – Shirak, SBMG, Boef, Lil Kleine en Ronnie Flex
Drama – Bizzey en Boef
Rise – Jonas Blue en Jack & Jack
Solo – Clean Bandit ft Demi Lovato
God is a women – Ariana Grande
Voel je dan niet – Milano Milano
Till it’s Gone – Yelawolf
Shape of You – Ed Sheeran 
Oracle – Timmy Trumpet
Going back west – Boney m
Jolene – Dolly Parton 
Baby don’t Go – Danny Vera 

Er zijn nog veel meer nummers maar dit zijn wel de top nummers uit onze lijst denk ik. Ik heb in ieder geval enorm genoten van de nummers op vakantie en ze zullen daardoor ook altijd een soort van betekenis hebben voor mij. 

Wat is jullie favoriete vakantie nummer?

Liefs,
Rowenia 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *