Welkom 2018

Vandaag is het dan 2018 ik hoop dat jullie allemaal een goed en leuk oud en nieuw hebben gehad. Dit jaar begint met een ontzettend leuk nieuw project dit project is vanmorgen gelanceerd en vandaag vertel ik jullie er alles over.

Misschien hebben jullie het al kunnen lezen bij mede bloggers maar samen met Carolien, Jora en Demi hebben we een nieuwe blog opgezet en deze is vanmorgen de lucht in gegaan. Op onze blog kun je al lezen wie wij zijn en vandaag is het eerste artikel van Carolien online gegaan. 

We plaatsten 2 keer in de week een artikel en dit word elke keer door iemand anders geschreven. Op de maandag en donderdag om 06:00 zal er hier een artikel online komen en aanstaande donderdag kunnen jullie mijn eerste artikel lezen. 

Deze blog is tot stand gekomen door Carolien. Zij had een oproepje geplaatst op twitter of er mensen waren die samen met haar een gezamenlijke blog wouden beginnen en hier hadden zowel Jora als Demi op gereageerd. Echter zochten ze nog een vierde persoon en dat was ik. Hoe ik er bij ben gekomen kun je lezen op deze blog. Ik zou zeggen neem een kijkje en ontdek wie wij zijn. Hier kun je alles lezen over deze blog en wat er zoal precies allemaal gaat gebeuren. 

Ik ben ontzettend blij dat het ons is gelukt om 2018 met een nieuwe blog te mogen inluiden. Ik ga het avontuur tegemoet en hoop dat deze blog voor iedereen iets moois zal opleveren. Mijn jaar is dus ontzettend mooi begonnen en ik hoop dat dit jaar alleen maar meer mooie dingen mag brengen. Voor zowel jullie als voor mij.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Nemen jullie allemaal een kijkje op onze nieuwe blog?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *