Welkom November

Het is al weer de eerste van de maand. De tijd is voorbij gevlogen. Afgelopen maandag hebben jullie al kunnen lezen wat er aankomende maanden te wachten staat op mijn blog. Vandaag is het dan de eerste van de maand en het leek mij een leuk idee om eens terug te kijken op de afgelopen maanden. Waarom nu en niet aan het eind van het jaar? Omdat ik de aankomende maanden ontzettend leuke dingen op de planning heb staan.

Als eerste wil ik al mijn lezers alvast bedanken, ik heb ontzettend lieve berichtjes gehad en heb onwijs leuke dingen mogen doen al dit jaar. Daarnaast heb ik met mijn blog een ontzettend leuke groei gehad en word ik elke keer weer vrolijk als ik mijn statistieken zie. Dit had ik van te voren nooit durven dromen en ben hier ontzettend blij mee. 

Vandaag wil ik een aantal favorieten met jullie delen van dit jaar. Een aantal producten gebruik ik tegenwoordig bijna dagelijks. Hier ben ik dan ook ontzettend blij mee en wie weet heb jij het artikel wel gemist en aan de hand van dit artikel kun je dan terug kijken. 

Deze foundation gebruik ik bijna dagelijks en ik ben hier dan ook zeer over te spreken. Hij matcht goed bij mijn huid en zeker een aanrader. Het artikel kun je hier lezen.

Catrice velvet matt lip cream

Een van mijn favoriete lip kleuren, Wanneer ik de deur uit ga en toch een kleur op mijn lippen wil pak ik snel deze, hij brengt ontzettend fijn aan en het is voor mij een prachtige nude kleur. Het artikel kun je hier lezen.

Zodra ik foundation gebruik gebruik ik ook vaak een blush, Dit is dan deze kleur, hij is prachtig en mooi zacht van kleur. Het artikel kun je hier lezen

Dit is mijn favoriete geur kaars, Deze heb ik dan ook al weer aangeschaft en brand weer heerlijk in mijn woonkamer. Wil je meer over deze geur kaars weten? Het artikel kun je hier lezen.

Dit is ook zeker een favoriet, Ik gebruik hem dan niet dagelijks maar minstens 1x in de week. Ik wissel het af met andere shampoos en conditioners. Dit omdat alleen maar zilvershampoo ook niet nodig is natuurlijk. Het artikel kun je hier lezen

Eigenlijk is dit wel de top van mijn favorieten. Ik heb er nog wel veel meer maar heb voor nu de top 5 voor jullie samen gesteld. Ik ben hier ontzettend blij mee en gebruik de producten dan ook met liefde en plezier. 

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel, wat zijn tot nu toe jullie favorieten van dit jaar? 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *