Zomer tag

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer eens een tag en dit maal heb ik de Zomertag. Aangezien het bijna zomer is en we al een aantal mooie zomerse dagen hebben gehad vond ik dit wel toepasselijk om deze tag voor jullie in te vullen.

Ik was op internet aan het kijken naar een leuke tag toen ik de Zomer (summer) tag tegen kwam op de blog van trendbubbles. Op deze blog kwam ik nog een aantal leuke tags tegen. Misschien staat er voor jou ook wel een leuke tussen.

  1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
   Ik denk dat dit de smaak van framboos is en dan als water ijsje. Deze is al jaren één van mijn favorieten.

 

 • Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
  Dat vind ik een lastige maar dan denk ik dat ik voor hemdjes ga. Deze draag ik het vaakst in de zomer of gewoon simpel een t-shit.

 

 

 • Wat is je favoriete zomerse drankje?
  Ijsthee denk ik en dan zo koud mogelijk. Wel ijsthee zonder prik want die met prik vind ik niet geweldig dus als ik kan kiezen dan zonder prik. Daarnaast vind ik gewoon simpel een glaasje sinas, cola of cassis ook wel lekker.

 

 

 • Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
  Lekker zonnen en een boek lezen. Tijdens het lezen van een boek kom ik vaak helemaal tot rust en hoe lekker is dat om dat in de zon te doen.

 

 

 • Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
  Lekker makkelijk gewoon een beetje mascara en eventueel een lipstick of lipgloss maar daar houdt het dan ook mee op. Aangezien het met warm weer vaak van mijn hoofd af smelt draag ik liever gewoon helemaal niks.

 

 

 • Wat is je favoriete zomerse liedje?
  Echt een favoriet zomers liedje heb ik niet. Als ze maar lekker vrolijk zijn dan vind ik het al goed.

 

 

 • Welk zomers gerecht eet je het liefst?
  Momenteel eet ik met de warme dagen graag gewoon een makkelijke salade met stukjes komkommer en kip. verder niks. Het is lekker en fris en aangezien ik op zomerse dagen nooit echt honger heb was dit voor mij de beste uitkomst op deze dagen

 

 

 • Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
  Hier weet ik geen antwoord op. Ik denk dat ik deze eigenlijk niet heb.

 

 

 • Wat voor geur draag je `s zomers?
  Bijna alle geuren die ik in mijn collectie heb wel. De meesten zijn redelijk zoet en daar houd ik nu eenmaal van. De wat zwaardere geuren die ik heb draag ik echter in de zomer wat minder vaak.

 

 

 • Welke plannen heb je voor de zomer?
  Voor deze zomer hebben wij nog geen plannen gemaakt. Wel heb ik drie weken vakantie en ik hoop deze drie weken te kunnen genieten van mooi weer en leuke dagjes weg. Wat dit allemaal gaat worden weet ik nog niet. Ik denk dat dit na mijn vakantie pas bekend word voor jullie met een aantal leuke artikelen van deze weken.

 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat gaan jullie deze zomer doen?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *