Zomerse temperaturen en nu?

Lieve lezers, vandaag is het weer zaterdag, en wat was het afgelopen week mooi weer. De temperaturen waren mooi zomers en hierdoor kreeg ik een echt zomers gevoel. Hier had ik al lang naar uitgekeken want ik ben dol op de zomer. Deze kan voor mijn gevoel niet vroeg genoeg komen en lang genoeg duren.

In dit artikel wil ik het met jullie hebben over een paar leuke zomer ideeën want wat kun je nu eigenlijk allemaal doen met dit mooie weer. Eigenlijk van alles. Zo houd ik er van om heerlijk buiten in de zon te zitten en even helemaal op te gaan in dat ene boek. Of wat dacht je er van om met dit mooie weer gewoon lekker buiten bezig te zijn. Als je bijvoorbeeld een tuin heb kun je hier heerlijk in bezig zijn, of natuurlijk die ramen lappen die al de hele winter liggen te wachten tot jij ze een keer schoonmaakt aangezien het altijd maar te koud was buiten.

Er zijn tal van dingen die je met dit mooie weer nog meer kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan het strand, een plas of een zwembad. Daarna in de avond heerlijk BBQ met vrienden of familie. Of gewoon gezellig buiten zitten met een hapje en een drankje dit kun je zowel thuis doen als op een leuk terrasje.

Echter ben ik zelf niet zo van het terrasjes en zit ik liever thuis, bij familie en of vrienden. Dit vind ik één van de leukste dingen aan deze mooie lange zomer avonden. Of gewoon lekker wegdromen over de vakantie die straks nog gaat komen. Want waar gaan we heen, Gaan we nog op vakantie zo ja waar heen. Blijven we lekker een jaartje thuis en gaan we leuke dingen doen? Wat onze plannen zijn wat betreft de vakantie dat lezen jullie binnenkort in een artikel.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat doen jullie het liefst in de zomer?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *